Başkan Özcan: Bu bir hizmet yarışı

AK Parti'de Keşan İlçe Başkanlığı görevine gelen Gürcan Kılıç ile AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan'ı mak

GÜNDEM 21.01.2019 15:35:00 0
Başkan Özcan: Bu bir hizmet yarışı

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, AK Parti’de Keşan İlçe Başkanlığı görevine gelen Gürcan Kılıç ile AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu'nu makamında ağırladı. Saat 12:00’da düzenlenen ziyarete AK Parti Keşan Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Serbes, Mehtap Perçin, Talat Yayagaç ve Murat Arhatır ile AK Parti Keşan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

"BU BİR HİZMET YARIŞI"

 

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılıç, bu ziyaretin kendisinin göreve geldikten sonra bir nezaket ziyareti olduğunu belirterek, Başkan Özcan’a çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti. AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu ise "Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığım döneminde Keşan için başkanımızla uyum içinde çalıştık. Siz de bende Keşan’a hizmet için bir yola girdik. Size de bu yolda başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. Başkan Özcan, ziyaret nedeniyle Kılıç ve Helvacıoğlu’na teşekkür ederek, "Sayın ilçe başkanı Gürcan Kılıç kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizler 15 yıldan bu yana bütün partilerimizle Keşan için uyum içinde çalıştık. Yine aday olan arkadaşımız ve 15 yıl içinde uyum içerisinde çalıştığımız Mustafa Helvacıoğlu’na da hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Kılıç, Özcan'a "Sayın başkanım 15 yıldan bu yana Keşan’a hizmet etmek için elinizden geleni yaptınız. Hizmet için yeniden girdiğiniz bu yolda sizlere başarılar dileriz. Bu bir hizmet yarışı olacak" dedi.

 

Haber / Seda AKYOL