Belediye personeline Taşınmaz Yönetimi Eğitimi

Malkara Belediye Akademisi'nde düzenlenen Yerel Yönetimlerde Taşınmaz Yönetimi Eğitimi'ne katılan personellere Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul tarafından sertifikaları verildi.

GÜNDEM 21.01.2019 14:24:00 0
Belediye personeline Taşınmaz Yönetimi Eğitimi

Trakya Kalkınma Ajansının desteği ile Malkara Belediye Akademisi'nde düzenlenmiş olan "Yerel Yönetimlerde Taşınmaz Yönetimi Eğitimi'ne katılan Malkara Belediyesi personeline dün saat 11:00'da sertifikaları verildi. Malkara Belediyesi Meclis Odası'nda düzenlenen sertifika töreninde personellere sertifikalarını veren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul personelleri tebrik etti.

 

KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞİME DESTEK

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Yerel Yönetimlerde Taşınmaz Yönetimi" eğitimini başarı ile tamamlayan belediye personelini tek tek tebrik etti. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, sertifikalarını teslim ederek belediye personeline çalışmalarında başarılar diledi. Yapılan eğitim ile Malkara Belediyesi personellerinin hizmette kalite, hız, dinamik ve çözüm ortaklığı odaklı bir hizmet vermesi için kişisel ve mesleki gelişimlerine destek verildiği belirtildi.

 

Haber / Seda AKYOL