'Stratejik planımızı sizlerle birlikte yapacağız'

İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Biz bu akşam siyaset ya da oy istemek için gelmedik. Buraya gelme sebebimiz stratejik planımıza şekil vermektir. Stratejik

GÜNDEM 18.01.2019 15:08:00 0

Yeni hazırlanacak 5 yıllık stratejik plan için vatandaşların görüşlerini alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı önceki akşam da Atıcı Spor Kompleksi’nde İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 

“AMACIMIZ SİYASET YAPMAK DEĞİL”

 

Vatandaşların görüşlerini aldıklarını belirten Mandalı, “Gelen fikirler gözden geçirilerek yatırım planına dahil edilecek” dedi. Başkan Mandalı, amaçlarının siyaset yapmak olmadığını; yeni 5 yıllık stratejik planı Kapaklı halkıyla oluşturmak için Kapaklı’nın her yerini gezdiklerini belirterek “Bu akşam siyaset ya da oy istemek için gelmedik. Buraya gelme sebebimiz stratejik planımıza şekil vermektir. Stratejik planımızı sizlerle birlikte yapmaya geldik” diye konuştu.

 

“HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ”

 

Mandalı, her türlü eleştiriye ve öneriye açık olduklarını belirtti. Geçmiş yıllarda yapılan çalışmalardan bahsetmekten ziyade, önümüzdeki senelerde vatandaşların Kapaklı Belediyesi’nden beklediği çalışmaları öğrenmek adına burada olduklarını kaydeden Mandalı “Tabii ki geçmişe yönelik eleştirilerinizi de dinleyeceğiniz. Her türlü eleştiriye açığız. Eleştirilerin yanında önerilerinizi de dinlemek istiyoruz. Görüşleriniz bizim için çok değerli. Kapaklı’yı hep beraber yöneteceğiz” dedi.

 

“YATIRIM PROGRAMINA ALINACAK”

 

Konuşmasının ardından İsmetpaşa Mahallesi sakinlerinin taleplerini dinleyen Mandalı “Fikirler tek tek not alındı. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra bu fikirler ilçemize uyarlanmak üzere yatırım planına alınacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU