"Eğitim ve öğretime önem veriyoruz"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen kursları ziyaret etti. Kursiyerlerin velileriyle de bir araya gelerek görüş a

GÜNDEM 17.01.2019 15:58:00 0
"Eğitim ve öğretime önem veriyoruz"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen kursları ziyaret etti.

 

KURSİYERLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Çorlu Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 7-13 yaş arası ve 16 yaş üstü kursiyerlere; satranç, ahşap boyama, kurdele nakışı, iğne oyası, mental aritmetik, İngilizce, resim, Photoshop, halk oyunları, sanatsal mozaik, işaret dili, keçe sanatı, Illustrator, Brezilya nakışı, punch-koza-tel kırma, üç boyutlu kağıt rölyef, Bulgarca, hediyelik eşya yapımı ve çocuk hobi grubu branşlarında eğitim veriliyor. Verilen eğitimler kapsamında çalışmaları yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, kursiyerler ve velileriyle sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

 

"KİŞİSEL GELİŞİM ÇOK ÖNEMLİ"

 

Üreten ve üretmeye teşvik eden bir belediyecilik anlayışı içinde olduklarını ifade eden Başkan Sarıkurt, "Kişisel gelişim bizler için çok önemli. Bu kapsamda çocuklarımız ve vatandaşlarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak onlarca kursu hayata geçirdik. İnsana saygılı, sosyal belediyecilik ilkelerini gözeten, eğitim ve öğretime önem veren bir belediye olarak geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Etkin ve verimli hizmetler üreterek vatandaşlarımızın yaşam standartlarına artı değer katmaya ve çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda kurslarımızda eğitim gören 7-13 yaş arası ve 16 yaş üstü kursiyerlerimiz ile zaman zaman bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Gelen talepleri dikkatle dinleyip çözüme kavuşturuyoruz. Çözüm odaklı ve kaliteli bir hizmet hedefiyle çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE