Öğrencilerden Akay'a ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Avrupa Birliği Projesi kapsamında staj için yurt dışına gidecek olan Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu ?

GÜNDEM 17.01.2019 14:59:00 0
Öğrencilerden Akay

Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Berk ve Proje Yürütücüsü Hasan Dede ile Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Murat Sütçü ve Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Avrupa Birliği Projesi kapsamında staj için Almanya ve Macaristan’a gidecek olan öğrenciler ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

 

ÇOCUKLAR İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT

 

Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin 20 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Almanya ve Macaristan’da Elektrik-Elektronik, Mobilya Teknolojisi ve Tesisat alanlarında staj göreceğini belirten okul yönetim, "Bu staj süreci çocuklarımız için büyük bir fırsat olacak. İnşallah stajlarını en iyi şekilde tamamlayıp kendilerini geliştirme imkanı bulacaklar" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vahap Akay da 20 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Almanya ve Macaristan’da staj görecek olan öğrencilere başarılar dilerken; öğrencilere bu imkanın sağlanmasında emeği geçenlere de teşekkür etti. Başkan Akay ziyaret sonunda okul yönetimleri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Özge MERİÇ