Kömürköylü vatandaşlarla bir araya geldi

Kapaklı Belediye Başkanı  İrfan Mandalı, Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, Kapaklı Belediyesi'nin 5 yıllık kalkınma planı için KömÃ

GÜNDEM 17.01.2019 14:35:00 0
Kömürköylü vatandaşlarla bir araya geldi

Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne düzenlenen ziyarete Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek, Kapaklı ve Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ile Kömürköylü vatandaşlar katıldı.

 

"GÖRÜŞLERİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ"

 

5 yıllık kalkınma planı için Kömürköylü vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Mandalı, “Biz bu akşam siyaset ya da oy istemek için gelmedik. Buraya gelme sebebimiz stratejik planımıza şekil vermektir. Stratejik planımızı sizlerle birlikte yapmaya geldik. Görüşleriniz bizim için çok değerli. Kapaklı’yı hep beraber yöneteceğiz. Sizlerden de gelen fikirler doğrultusunda ‘Kapaklı’yı nasıl daha da kalkındırabiliriz?’ sorusuna yanıt bulmak için buraya geldik. Her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz. Ben kimseye kızamam, küsemem" dedi. Başkan Mandalı, Geçmiş yıllarda yapılan çalışmalardan bahsetmekten ziyade önümüzdeki senelerde halkın Kapaklı Belediyesi’nden beklediği çalışmaları öğrenmek adına böyle bir ziyaret düzenlediklerini ifade etti.

 

VATANDAŞLARIN SORULARINI YANITLADI

 

Açılış konuşmasının ardından Kömürköylü vatandaşların sorularını yanıtlayan ve taleplerini dinleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını, önerilerin ise değerlendirilip Kapaklı'ya yatırım olarak kazandırılacağını ifade etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, kafalarına takılan soruları yanıtladığı ve yeni oluşturulacak stratejik plan için kendilerinin de görüşünü aldığı için Başkan Mandalı'ya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE