Belediye Encümeninden 2 yeni taksi durağı kararı

Edirne Belediye Encümeni, Özgür Çocuklar Parkı ile Kırklareli kavşağı mevkiine yeni taksi durağı kurulmasına karar verdi. Kurulacak olan bu iki taksi durağına geçiş yapmak isteyen (T) plaka sahiplerinin 1

GÜNDEM 14.01.2019 14:41:00 0
Belediye Encümeninden 2 yeni taksi durağı kararı

Edirne Belediye Encümeni Edirne’ye iki yeni taksi durağı açılmasına karar verdi. Belediye Encümeni’nin aldığı karar doğrultusunda Özgür Çocuklar Parkı ile Kırklareli kavşağı mevkilerinde yeni taksi durakları açılacak.  Belediye Encümeni Özgür Çocuklar Parkı’nın bulunduğu yerde kurulacak olan durağın adının Özgür Taksi Durağı, Kırklareli kavşağında kurulacak olan durağın adının ise Arda Taksi Durağı olacağı belirtildi.

 

SON MÜRACAAT TARİHİ 1 ŞUBAT

 

Yeni açılacak olan bu duraklara geçiş yapmak isteyen (T) plaka sahiplerinin Edirne Belediyesi Taksi Yönetmeliği'nde bulunan ehliyet, ruhsat, nüfus cüzdanı ve ikametgah evrakları ile 14 Ocak ile 1 Şubat 2019 tarihleri arasında Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne iki durak içinde ayrı ayrı dilekçeler vererek müracaat etmeleri gerektiği açıklandı.

 

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

 

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü başvuru sayısının belirlenen durak kontenjanından fazla olması durumunda 5 Şubat Salı günü saat 14:00'de Edirne Belediyesi Kültür Merkezi’nde noter eşliğinde kura çekimi yapılacağını belirtti. Kura çekiminde Özgür Taksi Durağı için 15 asil ve 15 yedek, Arda Taksi Durağı için de 8 asil ve 8 yedek (T) plaka belirlenecek. Asil listeye seçilecekler, diğer durağın kura çekimine katılamayacak. Noter kurası ile belirlenen asil listedeki kişilerin durak geçiş başvuruları Belediye Encümeninde onaylandıktan sonra hak sahiplerine tebliğ edilecek. Hak sahiplerinin duraklara geçiş işlemlerini 30 gün içerisinde tamamlayarak faaliyette başlayacakları kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ