'Herkes sandığa gidip oyunu kullansın'

Seçmen listelerinin 17 Ocak'ta askıdan indirileceğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, oy kullanacak olan seçmenlerin bu tarihe kadar muhtarlıklara giderek listede isimlerinin

GÜNDEM 14.01.2019 13:12:00 0

Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), mahalli idareler seçimi için 4 Ocak’ta askıya çıkarılan muhtarlık bölgesi askı listeleri 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00'da askıdan indirilecek.

 

SON GÜN 17 OCAK

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanacak seçmenlerin muhtarlıklarda askıya çıkan listelerde isimlerinin olup olmadığını kontrol etmelerini istedi. Hasta olup da seçim günü sandığa gidip oy kullanamayacak olanlar için de 17 Ocak’a kadar ilçe seçim kuruluna ya da mahalle muhtarlıklarına müracaat edilmesi gerektiğini dile getiren Camcı “Sandığa gidemeyecek olanlar için sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık raporu ile muhtarlıklara ya da ilçe seçim kuruluna başvuru yapılması gerekiyor” dedi.

 

“HERKES SANDIĞA GİDİP OYUNU KULLANSIN”

 

Muhtarların da seçmen listeleri konusunda çok duyarlı ve hassas olduğunu kaydeden Camcı, “Ben de tüm muhtarlarımızdan bilgi aldım. Şuana kadar bize seçmen listeleri ile ilgili herhangi bir şikayet ya da sıkıntı iletilmedi” dedi. Çerkezköy’deki tüm seçmenlerin yaşadığı yerin geleceğini belirlemek için sandığa gitmelerinin çok önemli olduğunu kaydeden Camcı “Herkesin sandığa gitmesinde fayda var. Herkes sandığa gidip oyunu kullansın” dedi.

 

“19 ŞUBAT’A KADAR TESLİM EDİLECEK”

 

31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerin Çerkezköy ve Tekirdağ’da hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 19 Şubat’a kadar belediye başkan adayı ve meclis üyesi adaylarının listesinin İlçe Seçim Kurulu’na teslim edileceğini, bir haftalık itiraz süresinin ardından 22 Şubat’ta listelerin kesinleşeceğini belirtti.

 

“HERKESE ULAŞACAĞIZ”

 

Parti olarak bugüne kadar yaptıklarının daha iyisini yapacaklarını dile getiren Camcı “Bu zamana kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı vatandaşlarımıza anlatacağız. Her kesime ulaşarak yapacaklarımızı anlatacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU