Niğdeliler ve Amasyalılar Derneği'nden CHP'ye ziyaret

Çerkezköy Niğdeliler Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi ile Amasya Sarıalanköyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi  dün saat 19.00'da,  CHP Çerkez

GÜNDEM 9.01.2019 17:59:00 0
Niğdeliler ve Amasyalılar Derneği

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na düzenledikleri ziyarette konuşan ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren Niğdeliler Kültür  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cuma Erce ve Amasya Sarıalanköyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Gün, Çerkezköy’ün gelişerek büyümesi ve hizmetlerin devam etmesi için Başkan Vahap Akay’ın yeni dönemde daha iyi hizmetler yapacağına inandıklarını ve 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Akay’a destek vereceklerini belirtti.

 

EŞİT HİZMET VERMEYE  ÖZEN GÖSTERDİ

 

Ziyarette ilk konuşmayı yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, dernek başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ederek, "CHP İlçe Teşkilatı olarak bizlerde bir çok dernek ziyareti yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Dernekçiliğin gerçekten zor  olduğunu biliyorum. Özellikle 170 bin nüfusu aşan Çerkezköy’de dernekçilik  yapıyorsanız bu çok daha zor. Sizlerin nasıl zor şartlarda özgüvenle dernekçilik yaptığınızı çok iyi biliyoruz. Bu özgüvenli çalışmalarınızdan dolayı da sizleri tebrik ediyorum. Gerçekten başarılı çalışma yaptığınıza şahit oluyoruz. Bu nedenle de sizleri bir kez daha kutlarım. Derneklerimiz bizim için önemli. Bu dönem Çerkezköy için önemli bir dönemdeyiz. Bu güne kadar ilçemizde yapılan hizmetleri gördünüz Belediye başkanımız  her kesimi kucaklayarak, insanlarımızı ayrıştırmadan her mahallemize ve her kesime eşit hizmet vermeye  özen gösterdi" dedi.

 

HİZMETLERİN YÜZDE 85'İNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ardından daha iyi hizmetlerin yapılacağını dile getiren Engin Camcı, "31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde de daha iyi hizmetlerin yapılacağını göreceksiniz. 2014’te göreve geldiği günden bu yana yakasından parti rozetini çıkararak herkesin  ve her kesimin belediye başkanı olarak sözlerini tutan bir belediye başkanımız var. Böyle bir belediye başkanımız olduğu içinde mutluyuz. Belediye başkanımız Vahap Akay 2014 Seçimlerinde seçim kitapçığında yer alan hizmetlerin yüzde 85’ini gerçekleştirdi. Hatta Kitapçıkta yer vermediği hizmetlerin dahi yapıldığını görüyoruz. Yapılan hizmetleri tek tek anlatmama gerek yok hepiniz biliyorsunuz ve görüyorsunuz. Çerkezköy’ü sokağa çıkaracağız demiştik ve bu yönde de sosyal alanlarda yapılan hizmetlerle vatandaşlarımız  sokağa çıktı. Artık vatandaşlarımız çarşılarda" şeklinde konuştu.

 

ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPILACAK

 

Çerkezköy’ün en büyük ihtiyaçlarından birinin Kültür Merkezi olduğunu ve Başkan Akay'ın bu konuda da verdiği sözü yerine getirdiğini dile getiren Camcı, "Yakında Kültür merkezimiz halkımızın hizmetine açılacak. 31 Mart’ta yapılacak seçimde sizlerin vereceğiz destek Çerkezköyümüz için hayırlı olacaktır. CHP olarak 31 martta alacağımız sonuç halkımız için Çerkezköy için Belediye Başkanımız Vahap  Akay’ın yeniden göreve gelmesiyle  hayırlı olacak. Ocak Ayı sonunda Belediye Başkanımızın halkımıza dağıtacağı yeni dönem çalışmalarını belirten kitapçıklarda bunları göreceksiniz. İnanın yeni dönemde de çok daha güzel hizmetler yapılacak" dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

Niğdeliler Kültür  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cuma Erce, "Bizler ekmeğimiz aşımız için uzun yıllardan bu yana Çerkezköy’de ikamet ediyoruz. Önceki dönemlerde de göreve gelen belediye başkanlarının çalışmalarını gördük. Ancak Vahap Akay Naşkan gibi iyi hizmet yapanını görmedik. Gerçekten  Vahap Başkanın çok güzel hizmetler  yaptığını gördük. İkinci döneminde de daha iyilerini yapacağına inanıyoruz. Temennimiz Vahap başkandan yeni dönemde de aynı başarıyı görmek. Çerkezköy 81 ilden ekmeği için aşı için gelen insanlarımızın toplanma bölgesi olan bir ilçe ve burada herkes kardeşçe dostça birlik ve beraberlik içinde yaşıyor ve bu da bu kentin en güzel mozaği. Burada her ilin kültür güzelliği  ve zenginliğinin yaşamış olması da Çerkezköyümüze ayrı bir zenginlik katıyor. Çerkezköy’de hizmetlerin devamı ve daha güzel hizmetler yapılması  için 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden  Vahap Akay’ın Belediye Başkanımız olması için  bizde elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

BAŞKANIMIZI DESTEKLİYORUZ

 

Amasya Sarıalanköyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Gün, "Cuma Başkanımızın konuşmasına aynen katılıyorum. Belediye başkanımızın çalışmalarından memnunuz ve takdirle karşılıyoruz. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı destekliyoruz. Yeni dönemde de daha iyi hizmetler yapacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU