Başkan Albayrak vatandaşlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene Misinli Mahallesi'nde bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in de katıldığı kahvaltı programında bilgilendirme

GÜNDEM 9.01.2019 15:01:00 0
Başkan Albayrak vatandaşlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ile birlikte Misinli Mahallesi'nde sabah namazını kıldıktan sonra, Misinli Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar ile birlikte sabah kahvaltısı yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Misinli mahallesine yapılan projeler ve bundan sonra yapılacak yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

 

"KÖTÜ GÜNÜMÜZDE HEP BİR ARADAYIZ"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız 11 ilçeye 11 okul projesini gerçekleştirdi, Ergene Belediyemiz de eğitime destek vererek Yeşiltepe mahallemize 100 öğrenci kapasiteli kreş projemizi bitirdi ve çok yakın sürede bu eğitim yuvamızı hizmete açacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz bütün köy yollarını burada merkezlere bağladı, bozuk yollarımız asfaltlandı. Ergenemiz Büyükşehir Belediyesinden büyük yatırımlar aldı,  Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe de 100 km içme suyu, 120 km kanal yaptı, bizde bunun akabinde İlçemize 100 kilometrenin üzerinde parke taş, asfalt yaptık. Düğün salonu olmayan mahallelerimize yeni düğün salonları yaptık ve bu projelerimizi hayata geçirdik. Misinli mahallemizin düğün salonunda da eksikler vardı biz bunları revize ettik ve halkımızın hizmetine açtık. Yeni dönemde Misinli mahallemize açık düğün salonu ve park projemiz var, 2019’da bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Her mahallemizde hizmetlerimiz var, her mahallemizde vatandaşlarımız ile beraberiz iyi günümüzde, kötü günümüzde hep bir aradayız" eklinde konuştu.

 

"ALT YAPI VE ÜST YAPI SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU"

 

Ergene'ye yeni hizmetler yapacaklarını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ta "Değerli Misinliler, değerli Ergeneliler bugün sizlerin kahvaltı sofralarına konuk olduk, sofrasını ekmeğini bizlerle paylaşan siz kıymetli Misinli halkına çok teşekkür ediyorum. Ergene Belediye Başkanımızın Ergeneye yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşılıyorum, çünkü sıfırdan bir Belediyeyi kurmak o kadar kolay değil, karşılaşmış olduğu tüm zorluklara rağmen Ergenede çok başarılı hizmetlerin, çalışmaların altına imza attı. Düşünün Ergene yepyeni bir ilçe ama çok dağınık, 10 tane yeni köy Çorlu’dan geldi mahalle oldu, Çorlu’nun 2 büyük mahallesi Ergene sınırlarına bağlandı ve alt yapısı olmayan, üst yapısı olmayan bu mahallelerin alt yapı ve üst yapı sorunları çözüme kavuşturuldu. Ergene Belediyesi yaşanılabilir hale geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yeni dönemimizde Ergenemize, Misinli mahallemize Ergene Belediyesi ile birlikte çok yeni hizmetler yapacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ