Doğan ve Akkoç, aday adaylığı başvurusunda bulundu

Uzun yıllar Ülkü Ocakları'nda çeşitli görevlerde bulunan Ferhat Doğan ve Kapaklı esnaflarından Hayati Akkoç Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylıÄ

GÜNDEM 7.01.2019 17:02:00 0
Doğan ve Akkoç, aday adaylığı başvurusunda bulundu

Ferhat Doğan ve Hayati Akkoç, başvuru evraklarını MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç’e telim etti. Aday adaylığı programına MHP Tekirdağ İl Yöneticileri Çağlar Bütün, İrfan Ayhan, Serkan Açıkgöz, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Kaya ve partililer de katıldı. MHP’nin Cumhur İttifakı olan ya da olmayan tüm ilçelerde belediye meclis üyesi adaylarını çıkaracağını ifade eden İlçe Başkanı Genç “Bugün Ferhat Doğan ve Hayati Akkoç başvuru evraklarını teslim etti. Kendilerine çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum” dedi. Kendisini tanıtan Doğan da “1 Haziran 1997 tarihinde Ordu’nun Aybastı ilçesinde dünyaya geldik. Ekmek kavgası, ekmek davası deyip ailemle beraber gurbet sürgünümüzün ilk durağı İstanbul olmuş. Ardından 2005 yılında Ekmek kavgamız bizi o zamanlar belde olan Kapaklı’ya getirdi. 14 yıldır Kapaklı’da yaşıyorum. İlkokul ve ortaokul öğrenimimi Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim Okulu’nda, lise öğrenimimi Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nde tamamladım. Üniversite öğrenimime Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerinde devam ediyorum” dedi.

 

“BAŞBUĞUMUZUN BİZLERE EMANETİDİR”

 

2009 yılında Kapaklı Ülkü Ocakları ile tanıştığını söyleyen Doğan “2009-2018 yılları arasında Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığında Okul Başkanlığı, Ortaöğretim Birim Başkanlığı, Eğitim Birim Başkanlığı, Teşkilat Birim Başkanlığı ve Başkanvekilliği gibi çeşitli görevlerde bulundum. Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi rahmetli Başbuğumuzun bizlere emanetleridir. Bu emanetlere sahip çıkmak hepimizin namus ve şeref borcumuzdur. Ben Ülkücülüğü Aileden değil de Ocaktan öğrendim ve yaşadım. Doğarken Ülkücü veya Milliyetçi Hareket Partili doğmadım ama son nefese, son damla kanıma kadar, tabuta girerken Allah’ın izniyle Ülkü Ocaklı ve Milliyetçi Hareket Partili olarak gireceğim ve öyle anılacağım.  Bu yaşıma kadar geldiğim ve bundan sonra geleceğim tüm makamların biliyorum ki bir vebali var. Bu hareket 5 binden fazla şehit vermiş bir harekettir. Ve bu hareketin her mevkisinde Şehitlerimizin vebali vardır. Rabbim bu vebali taşımayı, altında kalmamayı bizlere nasip etsin. Bu Hareketin vebali büyük, bedeli ağırdır” dedi. Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden yüz akıyla çıkmasının en öncelikli arzuları olduğunu kaydeden Doğan “24 Haziran’daki kazanımlar 31 Mart’ta heba olmasın. Denizden geçmişken derede boğulmayı Türkiye’ye yapılacak büyük bir kötülük olarak değerlendiriyoruz. Yerel seçimlerden alınacak sonuç Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin doğasına, işbirliği havasına, iradi yapısına uygun olmalı. Çalışmalarımız buna yönelik olacaktır” dedi.

 

“PARTİMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN”

 

Meclis Üyesi Aday Adayı Hayati Akkoç da 1979 yılında Samsun Havza’da dünyaya geldiğini ifade ederek “Yaklaşık 15 yıl İstanbul’da ikamet ettikten sonra Kapaklı’ya geldim. 2 yıldır Kapaklı’da yaşıyorum ve esnaflık yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Bu süreçte desteklerinizi bekliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi ve seçimlerin MHP’ye ve millete hayırlar getirmesini temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU