İhtiyaç sahibi vatandaşlara elini uzattı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa'ya bağlı Yazır ve Generli mahallelerinde yaşayan 2 vatandaşa ev tipi konteynır verildi.

GÜNDEM 6.01.2019 16:36:00 0
İhtiyaç sahibi vatandaşlara elini uzattı

İhtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca tespit edilen ve zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışan 2 vatandaşa ev tipi konteynır verdi.

 

VATANDAŞLAR BARINMA İMKANINA KAVUŞTU

 

Projesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan 30 metrekare büyüklüğünde, salon, banyo ve yatak odası bölümleri bulunan ev tipi konteynır ile maddi imkansızlıkların yanı sıra ağır kış şartlarından dolayı da zor günler geçiren vatandaşlar, huzurlu ve güvenli bir ortamda barınma imkanına kavuştu. Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yazır ve Generli mahallelerinde inşa edilen ev tipi konteynırlarla birlikte vatandaşlara 2 adet çekyat, 1 adet şofben ve elektrikli soba da verildi.

 

'CUMHURİYET, KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR'

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konteynır evlerin anahtarlarını vatandaşlara teslim ederek, "Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşımızın her türlü sıkıntısında yanında olmaya çalışıyoruz. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızca zor koşullarda hayatlarını sürdürdüğü tespit edilen 2 vatandaşımıza konteynır ev verdik.  Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Cumhuriyet, kimsesizlerin kimsesidir' şeklinde meşhur bir sözü var. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak, görev süremizin başından bu yana olduğu gibi bundan sonra da kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Vermiş olduğumuz bu hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ