Vali Yıldırım'dan şehit ailesine ziyaret

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Marmaraereğlisi'ne düzenlediği ziyaretler sırasında 10 Aralık 1994 tarihinde iç güvenlik operasyonu icra edilirken Ağrı ilinde şehit olan Er Ahmet Oral'ın  ailesini z

GÜNDEM 3.01.2019 17:08:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında, Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jan. Komutanı Albay Şahin Karakaş, Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin ve İlçe Müftüsü Yusuf Arslan’da  eşlik etti.

 

"HER ZAMAN YANINDAYIZ"

 

Marmaraereğlisi İlçe Müftüsü tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edilmesinin ardından Vali Yıldırım, "Aziz milletimiz ve devletimizin, ülkemizin bütünlüğünü korumak adına kutsal bir vazifeyi yerine getirirken, şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, siz acılı ailelerine de sabır diliyorum. Rabbim şehitlerimizin şefaatine bizleri nail eylesin. Şehitlerimiz ve onların emanetleri kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Onlar bu topraklarda Bayrağımızın dalgalanması için evlatlarını vatana şehit verdiler. Bizler de şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerinin her zaman yanındayız, birlikteyiz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Ruşa ELMA