Başkan Albayrak vatandaşlarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray, Ergene ve Muratlı'ya bağlı kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerileri dinleyen Başkan Albayrak, devam eden hi

GÜNDEM 2.01.2019 14:39:00 0
Başkan Albayrak vatandaşlarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilk olarak Saray'a bağlı Safaalan, Çukuryurt ve Beyazköy mahallelerini ziyaret etti. Başkan Albayrak, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Saray ve Tekirdağ genelinde devam eden hizmet ve projeleri hakkında bilgi verdi. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkan Albayrak, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

 

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

 

Saray'ın ardından Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, burada mahalle sakinleri ile buluştu. Vakıflar Mahallesi sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kadir Albayrak, "Görev süremizin başından bu yana kararlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl genelinde büyük mesafeler kat ettik. Çalışma programımız kapsamında hizmet ve projelerimizi sürdüreceğiz" dedi.

 

DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Vakıflar Mahallesi'nin ardından Muratlı'ya bağlı Aşağısevindikli ve Yukarısevindikli mahallelerine giden Başkan Albayrak, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşların ihtiyaç ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, Tekirdağ'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek adına çalışmalara aralıksız bir şekilde devam edeceklerini dile getirdi.

 

Haber / Özge MERİÇ