İtirafı, cinayeti değil, caniliği ortaya koydu

Çorlu'da erkek arkadaşından hamile kaldığı iddia edilen 19 yaşındaki R.U., ailesiyle birlikte yaşadığı evde dünyaya getirdiği bebeğini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı

GÜNDEM 27.12.2018 18:16:00 0
İtirafı, cinayeti değil, caniliği ortaya koydu

Çorlu Çobançeşme Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki fabrika işçisi R.U., iddiaya göre kuaför olan erkek arkadaşı Ö.Ö. ile yaşadığı ilişkiden hamile kaldı. İddiaya göre hamileliğini ailesinden gizleyen R.U., evde doğum yaptı. İddiaya göre bebeğinin cesedini 2 gün valizde saklayan R.U.’nun dün Çorlu Devlet Hastanesi'ne giderek bebeğinin ölü olarak dünyaya geldiğini söylemesi üzerine durumdan şüphelenen doktorlar, polise haber verdi.

 

İTİRAFLARI ÜRPERTTİ

 

R.U.’nun ifadesini alan polis ekipleri, çelişkili ifadeler üzerine soruşturma başlattı. Mahkeme kararıyla evde inceleme yapılırken, yapılan incelemede kan örnekleri bulundu. Polislerin incelemesi devam ederken, R.U.,’nun itirafları ürpertti. Erkek arkadaşı Ö.Ö.'den hamile kaldığını belirten R.U., doğumdan sonra susturmak için bebeğinin ağzını kapattığını ve bebeğinin ölümüne neden olduğunu itiraf etti.

 

BABA DA GÖZALTINA ALINDI

 

Olayı itiraf eden R.U. hastane gözaltına alınırken, bebeğinin babası olduğunu iddia ettiği erkek arkadaşı Ö.Ö. de evinde polis tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen R.U. ve Ö.Ö. ifadelerinin alınması için Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, bebeğin cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU