Müftü Bardakçı Çerkezköy'e veda etti

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında İznik İlçe Müftülüğü'nden Çerkezköy İlçe Müftülüğü'ne atanan ve geçtiğimiz haftalarda da Uçak İl Müftü YardımcılığÄ

GÜNDEM 24.12.2018 17:05:00 0
Müftü Bardakçı Çerkezköy

19 ay Çerkezköy Müftüsü olarak görev yapmasının ardından Uşak İl Müftü Yardımcılığı görevine atanan Veli Vehbi bardakçı, dün Çerkezköy’de ayrıldı.

 

ÇERKEZKÖY’DE 19 AY GÖREV YAPTI

 

1962 yılında Kütahya’da doğan Vehbi Veli Bardakçı, 1984 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.  1988 yılında Genel Türk Tarihi alanında Yüksek Lisans yapan Badakçı, İslam Tarihi dalında ise doktorasına devam ediyor. İlk olarak göreve Kütahya’da başlayan Vehbi Veli Bardakçı, sırasıyla Afyon, Balıkesir, Bursa’da görev yaptı. Müftü Bardakçı, İznik İlçe Müftülüğü görevini yürütürken geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Çerkezköy’e atanmıştı.

 

MAHMUT ÖZTEKİN VEKALET EDİYOR

 

Müftü Veli Vehbi Bardakçı’nın atamasının yapılmasının ardından boşalan Çerkezköy Müftülüğü görevine ilçe vaizi Mahmut Öztekin vekalet ediyor. 1975 yılında Erzincan Kemali’ye de dünyaya gelen Mahmut Öztekin, 1998 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nen mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 2007 yılında imamlığa başlayan Öztekin, 2015 yılında da Konya İhtisas Eğitim Merkezi’nde eğitimine devam etti. Burada aldığı 3 yıllık eğitimin ardından Vaiz olarak ilk görev yeri olan Çerkezköy’e atanan evli ve 4 çocuk babası Mahmut Öztekin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tasavvuf bölümünde yüksek lisans yapıyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU