"Kapaklı TSO'nun kurulması için mücadele edeceğiz"

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği'nin (SATİVES) cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda mevcut başkan Erol Buz güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Önümüzdeki dönemde K

GÜNDEM 23.12.2018 15:58:00 0

Hawthorn Suites By yapılan genel kurulda konuşan SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz, gelecek dönem için büyük hedeflerinin olduğunu dile getirerek “2016’da Olağan Genel Kurulumuzu yaptık ve başkan seçildim. Özeleştiride bulunmam gerekirse bu zaman zarfında çok etkin şeyler yaptığımızı düşünmüyorum. Eksiklerimiz ve noksanlarımız vardı. Fakat yeni dönemde, yeni kanlarla, yeni üyelerle daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Sonuçta bölgemiz için mücadele ediyoruz, yenilikler getirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

“KAPAKLI TSO’NUN KURULMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

 

Dernek olarak hayata geçirdikleri projelerle ilgili de bilgi veren Erol Buz, Halk Eğitimi Merkezi ortaklığında ‘Mesleki yeterlilik kursu’ düzenlediklerini, bu kurslarda 49 kişiye ‘Mesleki Yeterlilik Sertifikası’ verdiklerini dile getirerek “Aynı eğitimin ikincisinde 48 kişi sertifika aldı” dedi. Önümüzdeki dönemde de Kapaklı Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurulması için mücadele edeceklerini dile getiren Buz, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurulması için Bilim ve Teknoloji Bakanımız ile görüşmeler yaptık. Bu tarz odaların kurulması siyasete dayanıyor ama yeni yönetimde yer alacak olan arkadaşlarımız daha aktif. Onlarla bunu başarabileceğimizi düşünüyorum” dedi. Derneğin ikinci bir şubesini Ergene’de açabileceklerini söyleyen Buz dernek olarak bir yere ihtiyaç duyduklarını da belirterek “En büyük önceliğimiz derneğimize bir yer kazandırmak” dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Seçimlere Erol Buz’un tek listesi ile gidildi. Buz, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken, erol Buz başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: Murat Soytürk, Ünal Fırat, Necati İlhan, Nilgün Zaimoğlu, Nursen Sert, İsmail Taş, Murat Bakıral, Gökay Keleşoğlu, Selda Aytekin, Sedat Gültekin, Talha Beceren, Sevgi Aksoy. Denetim Kuruluna ise Adem Çil, Alaattin Tepe ve Arif Yıldızlı seçildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU