Ekonomide diyalog güçlendirme toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Bankalar Birliği tarafından Tekirdağ Ramada Hotel'de, 'Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı' düzenlenecek.

GÜNDEM 23.12.2018 15:13:00 0
Ekonomide diyalog güçlendirme toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Bankalar Birliği tarafından reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla seçilen belli şehirlerde oda ve borsalarda ortak toplantıların düzenleneceği açıklandı.

 

SORUNLAR VE ÖNERİLER PAYLAŞILACAK

 

Reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması kapsamında bugün saat 16:00’da Tekirdağ Ramada Hotel’de, ‘Reel Sektör & Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı’ düzenlenecek. Düzenlenecek olan toplantı, TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı-Kredi, Halkbank, Vakıfbank, TEB, ING, Eximbank, Odeabank, Şekerbank, Citibank) Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcılarının katılımıyla yapılacak. 

 

Haber / Özge MERİÇ