Okul önü genel asayiş denetimi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Tekirdağ genelinde, 'Okul Önü Genel Asayiş ve Trafik Denetleme Uygulaması' düzenlendi. Çocukların ve gençlerin güvenliğinin sağlanması a

GÜNDEM 20.12.2018 15:57:00 0
Okul önü genel asayiş denetimi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Önü Genel Asayiş ve Trafik Denetleme Uygulaması'nda eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülmesi amacıyla Tekirdağ genelinde 177 personel ve 48 ekiple denetim düzenlendi.

 

172 OKUL SERVİS ARACI KONTROL EDİLDİ

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Okul çağındaki çocuk ve gençlerin başta uyuşturucu maddeler olmak üzere, terör nitelikli oluşumlar ile asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması amacıyla ‘Okul Önü Genel Asayiş ve Trafik Denetleme Uygulaması’ düzenlendiği belirtildi. 177 personel ve 48 ekiple yapılan bu denetimlerde; bin 373 şahsın GBT sorgusunun yapıldığı, 139 okul çevresinde 239 umuma açık işyerinin kontrol edildiği, 172 Okul servis aracı ve 60 diğer araç olmak üzere toplam 232 aracın kontrol edildiği belirtilirken, trafik yönünden kusurlu görülen 5 araca da 4 bin 107 TL trafik para cezası uygulandığı kaydedildi. Çocukların ve gençlerin güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan uygulamaların aralıksız devam edeceği açıklandı.

 

Haber / Özge MERİÇ