Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde, "Yeni Dünya, Yeni Eğitim, Yeni İnsan" konulu konferans düzenlendi. Konuşmacı olarak Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi De

GÜNDEM 19.12.2018 13:41:00 0
Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı’nın konuşmacı olarak katıldığı programa, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Erdoğan, Süleymapaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Tekirdağ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Aydın, Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol, okul müdürleri, öğretmenler veliler ve öğrenciler katıldı.

 

YENİ DÜNYA, YENİ İNSAN,  YENİ EĞİTİM

 

Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Erdoğan konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı “Yeni Dünya, Yeni İnsan,  Yeni Eğitim” Konulu konferans verdi.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Yeni Dünya, Yeni İnsan,  Yeni Eğitim Konferansı'nın ardından “Tekirdağımızın Tarihi, Kültürü, Sanatı ve Turizm Zenginlikleri” Konulu Kompozisyon Yarışması'nda ödül alan öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada Süleymanpaşa Namık Kemal Lisesi Öğrencisi Zeynep Sude Sezgin birinci, Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Işık Okan ikinci,  Süleymanpaşa Namık Kemal Lisesi Öğrencisi Burak Kelleci Üçüncü ve Çerkezköy Özel Uğur Anadolu Lisesi Öğrencisi Yiğithan Eroğlu dördüncü oldu.

 

Haber / Seda AKYOL