Geleneksel Kış Konseri'ne sayılı günler kaldı

Çerkezköy Gülerçin Koleji tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Kış Konseri'ne sayılı günler kaldı. 'Bir Sınıf Donat Adını Yaşat' projesi kapsamında düzenlenecek olan Geleneksel Kış Kon

GÜNDEM 18.12.2018 17:37:00 0
Geleneksel Kış Konseri

24 Aralık Pazartesi günü saat 19:00'da Çerkezköy Gülerçin Koleji Esin & Burhan Gülerçin sahnesinde düzenlenecek olan etkinlikten elde edilen gelirin "Bir Sınıf Donat Adını Yaşat" projesi için kullanılacağı belirtildi.  

 

178 GÖREVLİ ÖĞRENCİ YER ALACAK

 

Anaokulundan İlkokula, Ortaokuldan Anadolu Lisesine 178 görevli öğrencinin yer alacağı konserde  30 farklı eserin, 13 farklı enstrümanın bulunacağı belirtildi. Konser kapsamında 450 adet ücretli davetiyenin bulunduğu kaydedilirken bilet satışlarının Çerkezköy Gülerçin Koleji danışma katında yapılacağı bildirildi. Bir bilet fiyatının 7,50 TL olduğu konser için rezervasyonların 21 Aralık Cuma gününe kadar saat 09:00-16:300 saatleri arasında yapılacağı kaydedildi. Konserden elde edilen tüm gelirin Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’’ kampanya için kullanılacağı açıklandı.

 

Haber / Özge MERİÇ