İl Milli Eğitim Müdürü personelle vedalaştı

Milli Eğitim Bakanlığı Kararnamesi ile Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Hakan Cırıt, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü p

GÜNDEM 16.12.2018 13:55:00 0
İl Milli Eğitim Müdürü personelle vedalaştı

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tunca Toplantı Salonu’nda düzenlenen veda toplantısında İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt personel ve okul yöneticileri ile vedalaştı.

 

"MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR"

 

Düzenlenen veda toplantısında konuşan ve "Sultanlar Şehri, Şehirler Sultanı Edirne’de, siz değerli personel ve yöneticilerle birlikte çalışmak benim için onur verici oldu" diyerek sözlerine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, "Bizler eğitim camiasının birer ferdi olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı geleceğe hazırlamak gibi önemli bir görevi yerine getiriyoruz. Bu çatı altında faaliyet gösteren hiçbir birim diğer birimden daha az önemli değildir. Eğitim meşalesinin en yukarılara taşınmasında her bir birimimiz son derece önemlidir. Sizlerle birlikte olduğum süre içinde her biriniz görevinizi layıkıyla yerine getirdiniz. Bu anlamda hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bilmenizi isterim ki, Serhat Şehri Edirne ve eğitimi en iyi yerlere getirmek için çalışan siz değerli mesai arkadaşlarımı her zaman kalbimde taşıyacağım. Makamlar gelip geçicidir ve her veda yeni bir başlangıçtır. Görev yaptığım süre içerisinde bu güzel şehirde hoş bir seda bırakmışsam ne mutlu bana" sözlerine yer verdi. Hakan Cırıt, konuşmasının ardından tüm çalışanlarla vedalaştı.

 

Haber / Aleyna ÇELİK