İYİ Parti'de Meriç dönemi

Genel Merkez'in yaptırım kararıyla Çerkezköy İlçe Teşkilatı ile birlikte kapatılan Muratlı İlçe Teşkilatı'na kurucu başkan görevlendirildi. Muratlı İlçe Başkanlığı'na a

GÜNDEM 11.12.2018 15:41:00 0
İYİ Parti

Görevlendirme yazısını alan İYİ Parti Muratlı İlçe Başkanı Av. Bahar Meriç ve partililer yeni parti binasının açılışını da yaptı.

 

2 TEŞKİLAT GENEL MERKEZ TARAFINDAN KAPATILDI

 

Programda konuşan İl Başkanı Sertaç Alkaya, genel merkezin tavsiye niteliğindeki kararıyla teşkilatın yenilenmesine gidildiğini ifade ederek “81 il başkanları ile başlayan ve daha sonra ilçe teşkilatlarımızla süregelen bu süreçte Tekirdağ il teşkilatı olarak, 11 ilçe teşkilatımızın 7 tanesi istifa vererek, bu yenileme sürecine girdi. 4 tane teşkilatımızdan da 2 tanesi Çerkezköy ve Muratlı genel merkezimizin tasarruf kararıyla ve yaptırım kararıyla kapatılıp, Çerkezköy’den sonra bugün Muratlı tekrar kurucu teşkilat olarak görevine başlıyor” dedi.

 

“SUNİ GÜNDEMLERLE UĞRAŞMIYORUZ”

 

Alkaya, 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’nin 5 buçuk milyon oy aldığını ifade ederek “Kimseye ispat etme noktasında değiliz. Biz kendimizi halka ispat etme noktasında yola çıktık. Çok şükür halkımız bize 5 buçuk milyon oy vererek bizi meclise taşıdı. 40 tane milletvekilimiz mecliste en çok soru önergesi vererek, en fazla önerge veren milletvekilleri oldu” dedi. Alkaya, suni gündemlerle uğraşan bir parti olmadıklarını, halkın sorunlarına direkt temas eden, bunların çözüm önerilerini dahi sunan bir parti olduklarını dile getirdi.

 

“BU BİR BAYRAK YARIŞI”

 

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu, kendilerine teslim edilen bu bayrağı daha ileriye taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını belirten İYİ Parti Muratlı İlçe Başkanı Av. Bahar Meriç ise, “Bu görev bana tevdi edilip çevreme duyurduğumda, çok güzel dönüşler aldım. Bir hafta, 10 gün gibi kısa bir sürede aramıza çok değerli insanlar katıldı” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ