Dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini seslendirdiler

Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde düzenlenen "Viyolonsel&Gitar Duo" konser etkinliğinde dünyaca ünlü best

GÜNDEM 11.12.2018 15:22:00 0
Dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini seslendirdiler

Trakya Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi iş birliğinde organize edilen konsere, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden’in yanı sıra akademik ve idari çalışanlarla çok sayıda öğrenci katıldı. Salonu dolduran müzikseverler birbirinden ölümsüz eserleri ilgiyle dinledi.

 

KONSER VERDİLER

 

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen konsere, Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi’nin davetlisi olarak katıldı. Edirne'ye gelen Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri Trakya Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda bir konser verdi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Muhittin Özdemir ve Arş. Gör. Mehmet Semih Karlıdağ, F. Burgmüller, F. Schubert, Manuel de Falla, A. Piazzolla gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini seslendirirken, Ali Selimi, Tevfik Kuliyev ve Neşet Ertaş gibi sanatkarların da düzenlemelerine yer verdi.

 

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

 

Konser sonunda, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Tuzcu, sunmuş oldukları performans nedeniyle Dr. Öğr. Üyesi Muhittin Özdemir ve Ar. Gör. M. Semih Karlıdağ’a teşekkür belgesi takdim etti.

 

Haber / Özge MERİÇ