Kültür ve sanata önem veriyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Tekirdağlı yazarlar Ümit Evim ve Selma Karaca Gökçe ile Ozan Beytullah Arabacı için söyleşi ve imza gü

GÜNDEM 10.12.2018 14:42:00 0
Kültür ve sanata önem veriyoruz

Süleymanpaşa Des Otel'de düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğine, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı ve Tekirdağlı sanat ve edebiyatseverler katıldı.

 

YEREL SANATÇIYI DESTEKLEYECEĞİZ

 

Ozan Beytullah Arabacı'nın türküler söylediği söyleşi ve imza günü etkinliğinde, Tekirdağlı yazarlar Ümit Evim ve Selma Karaca Gökçe okuyucuları için kitaplarını imzaladı. Etkinlikte ayrıca kitaplar üzerine söyleşi de yapıldı. Etkinliğin ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, yazar Ümit Evim ve Selma Karaca Gökçe ile ozan Beytullah Arabacı'ya çiçek takdim etti. Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanata önem verdiklerini ve bu kapsamda her türlü yerel sanatçının destekleneceğini belirtti.

 

Haber / Yakup KARATEPE