Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce, Genel Müdürlüğe bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazan

GÜNDEM 8.12.2018 17:28:00 0
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

İlk etapta merkez ilçe ve 8 ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler il geneli düzenlenen yarışmaya katılmaya hak kazandı. İl geneli düzenlenen Kitap Okuma Etkinliğinde dereceye giren öğrenciler için Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal Turan, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Aydın Erünsal, dereceye giren öğrencilerin okul yöneticileri ve öğretmenlerin katılımıyla ödül töreni düzenlendi.

 

ÖDÜLLERİNİ GÜLER VE CIRIT’IN ELİNDEN ALDILAR

 

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arda Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende, öğrencilere ödülleri Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler ve İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt tarafından verildi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

 

İl genelinde düzenlenen kitap okuma etkinliğinde Uzunköprü Hüseyin Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Duygu Akan birinci, Süloğlu Ali Ayağ Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Helin Alçiçek ikinci, Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayça Kahraman üçüncü oldu.

 

Haber / Seda AKYOL