"Beklenen Hizmet İçin" projesinin sözleşmesi imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından hazırlanan "Beklenen Hizmet İçin" isimli projenin sözleşmesi Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Trakya Kalkın

GÜNDEM 6.12.2018 14:51:00 0
"Beklenen Hizmet İçin" projesinin sözleşmesi imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Makamı'nda düzenlenen imza töreninde Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yinanç, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Fatih Horozoğlu, Başhekim Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Tolga Ersözlü, Dr. Öğr.  Üyesi Birol Şafak, Dr. Öğr.  Üyesi M. Numan Erdem ve Hastane Baş Müdürü Arzu Alkanat yer aldı.

 

"BEKLENEN HİZMET İÇİN"

 

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2018 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler arasında yer alan Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından hazırlanan "Beklenen Hizmet İçin" isimli projenin sözleşmesi imzalandı. "Beklenen Hizmet İçin" isimli projenin Teknik Destek Programı Sözleşmesini Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü adına Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Trakya Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Mahmut Şahin imzaladı.

120 KİŞİYE 25 SAAT EĞİTİM

 

"Beklenen Hizmet İçin" isimli proje kapsamında imzalanan protokol ile Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde görev alan veri giriş elemanlarına empati, iletişim teknikleri konularında 4 grup halinde toplam 120 kişiye 25 saat eğitim verileceği kaydedildi.  Verilen eğitimlerle personelin hizmet kalitesi artırılarak kurumsal olarak daha iyi bir şekilde hizmet sunulmasının amaçlandığı belirtildi.

 

Haber / Özge MERİÇ