Engelsiz Yaşam Korosu sahne aldı

Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi ve Engelsiz Yaşam Derneği işbirliği ile kurulan Engelsiz Yaşam Korosu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sanatseverlerin karşısına çıktı. Şe

GÜNDEM 4.12.2018 17:22:00 0
Engelsiz Yaşam Korosu sahne aldı

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde düzenlenen konser saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Konserin açılış konuşmasını yapan Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şerife Türüdü, engellerin ortadan kaldırılması ve birlikte yaşamak için birlikte hareket edilmesi çağrısını yaptı. Nefes adı verilen konserde ağırlıklı olarak Rumeli, Ege ve İç Anadolu yörelerine ait türküler koro ve solo olarak icra edilirken, Engelsiz Yaşam Korosu, Ayletme Beni, Çalın Davulları, İzmir’in Kavakları, Bilmem Ağlasam mı, Gönül Dağı gibi ölümsüz türküleri de seslendirdi.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Şef Necmi Özgül yönetiminde sahne alan koronun konserinin Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ve çok sayıda vatandaş ilgi ile izledi. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserin ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Şef Necmi Özgül’e çiçek ve plaket takdim etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE