Güncel Ekonomi Sunumu Paneli ilgi gördü

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası, İpsala Ticaret Borsası ve Garanti Bankası Keşan Şube Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Güncel Ekonomi Sunumu" konulu panel ilgi gör

GÜNDEM 4.12.2018 14:01:00 0
Güncel Ekonomi Sunumu Paneli ilgi gördü

Saat 14.00'te, Keşan TSO Konferans Salonu'nda başlayan panele; Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Keşan TB Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, İpsala TB Meclis Başkanı Necati Görür, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin, Garanti Yatırım Araştırma Koordinatörü ve Birim Müdürü Tufan Cömert, Garanti Bankası Keşan Şube Müdürü Nazım Yılmaz, Garanti Bankası Mercan Şube Müdürü Ertan Kaymaz, Garanti Bankası Beyoğlu Ticari Şube Müdürü Murat Rodop ile Keşan TSO üyesi iş insanları ve öğrenciler katıldı.

 

BEKLENTİMİZ YÜKSEK

 

Büyük ilgi gören panelin açış konuşmasını, oda ve borsalar adına; Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz yaptı. Kaymaz, oldukça ilgi gören panelden beklentilerin bir hayli yüksek olduğunu kaydetti. Tufan Cömert'in, 2018 yılının güncel ekonomik durumu ve 2019 yılındaki ekonomik durumları, katılımcılara aktaracağını hatırlatan Necmi Kaymaz, geçtiğimiz hafta, Edirne'de yaşanan sel felaketine dikkat çekerek, "Bölgemizde yaşanan sel felaketinden etkilenen köyler ve firmalarımızın yöneticilerine; Kaymakamımız, odalarımız, borsalarımız ve esnaf odalarımız ile ziyaretlerde bulunduk. Buradaki oda ve borsamıza üyesi olan işletmelerimizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaşanan sel felaketinin sonuçlarını inanın ki görmek gerekiyor. Devletimizin tüm birimleri, sel felaketinin yaşandığı Oğulpaşa'da idi. Birlik ve beraberlik içerisinde, bölgeden yardım taleplerinin oldukça yüksek olduğunu öğrendik. Biz de gerek kaymakamlık, gerekse oda ve borsalar olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Sel felaketinde yaşamını yitiren 1 vatandaşımıza da Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

 

PLAKET TAKDİMİ İLE SONA ERDİ

 

Garanti Bankası Keşan Şube Müdürü Nazım Yılmaz da, “Keşan için yapabilecek nelerimiz var diye düşünürken, ekonomik dalgalanmanın olduğu bir dönemde, herkesin merak ettiği faiz ve enflasyon ile ilgili soruları yanıtlaması için Garanti Yatırım Araştırma Koordinatörü ve Birim Müdürü Sayın Tufan Cömert'i davet ettik. Kendisi de bizleri kırmadı” dedi. Paneli yönetmek için kürsüye gelen Tufan Cömert, 2019'a girerken dünya ekonomisi, Türkiye ve piyasalar ile ilgili hazırladığı sunumu katılımcılara sundu. Sunumun ardından teşekkür konuşması yapan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı da “En pahalı sermayeniz olan zamanınızı, burada daha değerli olan bilgi ile değiştirdiğinizi umarak, hepinize iyi günler dilekleri sunarım” dedi. Panel, Garanti Bankası yetkililerine, plaket takdim edilmesiyle sona erdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ