Eşkinat, AB Parlamento Milletvekilini ağırladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, AB Parlamento Milletvekili Miltiadis Kyrkos'u ağırladı. Eski Tekirdağ Fotoğrafları Müzesi'nin açılışı için Tekirdağ'a gelen Kyrkos E

GÜNDEM 2.12.2018 18:45:00 0
Eşkinat, AB Parlamento Milletvekilini ağırladı

Yunanistan’dan çok sayıda ziyaretçinin bu müzeyi görmek için Tekirdağ’a geleceğini kaydeden Kyrkos, “Sizlere Türk-Yunan dostluğuna vermiş olduğunuz katkıdan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da “Ziyaretiniz ve müzemizin açılışında bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Bu yapı sadece bir müze değil, dostluğun, kardeşliğin bir simgesi olacaktır” dedi.

 

KİTAP HEDİYE ETTİ

 

Ziyaretin sonunda Başkan Eşkinat AB Parlamento Milletvekili Miltiadis Kyrkos’a  Tekirdağ için çok önemli bilgilerin yer aldığı Dimitrios Mavridisin yazdığı ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Türkçe’ye çevrilen “İstanbul’dan Tekirdağ’a Çağdaş Yunan Kimliğinin Arayışında” kitabını, Mavridis’in özel koleksiyonundan seçilmiş fotoğraflarla oluşturulan posta kartı serisini, Eski Tekirdağ Fotoğrafları Müzesi hediyeliklerini ve “Basında Mustafa Kemal Atatürk” kitabını hediye etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ