4 şüpheli tutuklandı

Edirne İpsala'da yasa dışı yollarla çıktıkları Yunanistan'da polis ekipleri tarafından yakalanıp, Türkiye'ye geri gönderilen 2 kaçağın parasını gasp ettikleri, kendilerine direnen 1 kaçağı

GÜNDEM 30.11.2018 18:28:00 0
4 şüpheli tutuklandı

Olay, önceki gece, İpsala'daki Paşa köyü yakınlarında meydana geldi. Yasa dışı yollarla çıktıkları Yunanistan'da polis tarafından yakalandıktan sonra Türkiye'ye geri gönderilen 2 Pakistanlı kaçak göçmenin önü, çeltik tarlasında yürürken 4 kişi tarafından kesildi. Şüpheliler, av tüfekleriyle 2 Pakistanlının 200 euro ve 200 Türk lirasını gasp ederek, olay yerinden kaçtı. Kaçak göçmenler, daha sonra İpsala İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, şikayetçi oldu.  

 

TUTUKLANDILAR

Polis ve jandarmanın ortak operasyonunda, park halindeki 22 DE 507 plakalı araçta Zafer Bozkaya, Rıdvan Tolu, Emrah Tuncalı ve Sertay Bayka'yı yakalanarak, gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada ise ruhsatsız 2 av tüfeği, 9 fişek ve balta ele geçirildi. Emniyet ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Zafer Bozkaya, Rıdvan Tolu, Emrah Tuncalı ve Sertay Bayka, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU