Ekonominin bugünü ve yarını konuşulacak

Keşan ve İpsala Oda - Borsaları ile Garanti Bankası işbirliğinde gerçekleştirilecek ekonomi panelinde, Trakya, Türkiye ve Dünya ekonomisinin bugünü ve yarını konuşulacak.

GÜNDEM 30.11.2018 19:01:00 0
Ekonominin bugünü ve yarını konuşulacak

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası), Keşan TB (Keşan Ticaret Borsası), İpsala TB (İpsala Ticaret Borsası) ve Garanti Bankası Keşan Şube Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Güncel Ekonomi Sunumu” konulu panel 03 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Garanti Yatırım Araştırma Koordinatörü Tufan Cömert’in konuşmacı olarak katılacağı panel, Keşan TSO Konferans Salonu’nda saat 14:00’da başlayacak.

 

“VERİMLİ BİR PANEL OLACAK”

 

Konu ile ilgili bilgi veren Keşan TSO Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Trakya, Türkiye ve Dünya Ekonomisinin bugünü ve yarınının masaya yatırılacağı panele katılmak isteyen herkesin davetli olduğunu ifade ederek “Keşan ve İpsala Oda ve Borsaları ile Garanti Bankası Keşan Şubesi işbirliği ile gerçekleştireceğimiz ekonomi panelinin herkes için çok verimli geçeceğine inanıyorum. Dünya’daki gelişmelere baktığımızda panelin doğru zamanda yapıldığına da dikkat çekmek istiyorum. Gerek yurt içi gerek yurt dışı piyasalardaki değişiklikler açısından bence bu panelin zamanlaması çok doğru oldu. Umarım herkes için çok verimli bir panel olacak. Çok doğru bilgileri burada konunun uzmanından alacağız. Panelde konumuz, Trakya, Türkiye ve Dünya ekonomisinin bugünü ve yarını olacak”

 

ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARILACAK

 

Panelde masaya yatırılacak konulara da değinen Özkaya “Orta ve uzun vadede ekonomiden beklentiler, yeni pozisyonlar, dövizde son durum, 2019 / 2020 beklentileri ve öngörüleri alacağız. Araştırma Koordinatörü Tufan Cömert gibi konusunda uzman ve bir o kadar da değerli bir konuşmacımız ile iş camiamız bir araya gelecek. Özellikle yurt içi ve yurt dışı piyasalarla ilgili trendler konusunda birikimini katılımcılarımız ile paylaşacak. Yine, Türkiye ve Dünya piyasalarının genel seyri, yatırım tercihleri ve avantajlı yatırım araçları konusunda da katılımcılarımıza önemli bilgiler aktarılacak” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ