Hem eğlenip hem öğreniyorlar

Trakya'nın en büyük sivil toplum kuruluşu olma özelliğini koruyan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından çocukların zihinsel gelişimlerine desteklerini sağlayabilmeleri için düzenlenen

GÜNDEM 28.11.2018 18:20:00 0
Hem eğlenip hem öğreniyorlar

8 binin üzerindeki üye sayısı olan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, hafta içi ve hafta sonu düzenlenen akıl ve zeka oyunları ile çocukların zihinsel gelişimlerine destek olmaya devam ederken düzenlenen etkinliklerle çocuklar hem eğleniyor hem de zekalarını geliştiriyor.

 

ÇOCUKLAR 37 FARKLI AKIL VE ZEKA OYUNU İLE TANIŞIYOR

 

Hafta içi sınıflar halinde düzenlenen etkinliklere katılmak isteyen okullar 37 farklı akıl ve zekâ oyunu ile tanışıyor. Her yaş grubuna uygun oyunun yer aldığı Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, oyunları öğrenmek ve oynayarak zekalarını geliştirmek isteyen her çocuk için hafta sonları da hizmet veriyor. Akıl ve zekâ oyunları etkinliğine sınıf olarak ya da bireysel olarak katılmak isteyen kişilerin 0 850 450 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayarak Çocuk Kulübü’nden bilgi alabilecekleri ve rezervasyon yaptırabilecekleri bildirildi.

 

Haber / Seda AKYOL