'Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz'

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, eşi Dilek Ünlüsoy, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi bayram, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, İlçe Sosyal YardımlaÅ

GÜNDEM 27.11.2018 21:39:00 0

Ziyarette İlçe Müftüsü tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak şehit Yalçın Gürbüz ve tüm şehitlerimiz için dua edildi. Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyleyen kaymakam Ünlüsoy, “Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bizde bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmakla yükümlüyüz” dedi. Devletin kapısının şehit ailelerine her zaman açık olduğunu kaydeden Ünlüsoy, “Taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız” dedi.

 

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Kaymakam Ünlüsoy, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serpil Özsoy, İlçe Sağlık Müdür Vekili Oğuzhan Kutay ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz ile birlikte; Hakkari İli Şemdinli İlçesi Irak sınırında bulunan Süngütepe Üst bölgesinde patlamada yaralanan Sezer İldeş ve ailesini de ziyaret etti. Gazinin sağlık durumu ve tedavi sürecine ilişkin bilgi alan Ünlüsoy, “Gazimizin ve ailesinin her zaman yanındayız” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ