Öğretmen aydınlığın simgesidir

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Edirne'de görev yapan öğretmenleri her yıl olduğu gibi bu yılda unutmadı. Öğretmenlerin aydınlığın simgesi olduğunu dil

GÜNDEM 23.11.2018 17:27:00 0
Öğretmen aydınlığın simgesidir

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına özel olarak hazırlanan ajanda, anahtarlık, kalem ve çiçekler tüm okullardaki müdürlere, müdür yardımcılarına ve öğretmenlere;  Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan ve belediye meclis üyeleri tarafından takdim edildi.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR ANAHTAR GÖREVİ ÜSTLENİYORLAR

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, öğretmenlerin, çocukların ve gençlerin bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirilmesi için çok önemli bir anahtar görevini üstlendiklerini belirterek, "Öğretmenler, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında fedakarca görev yaparak, yaydıkları bilim ışığıyla sadece öğrencilerini değil, toplumun geleceğini de aydınlatmaktadır. Öğretmenler bir toplumda; özgür düşünen, bağımsız karar verebilen, yeniliklere açık, özgüven sahibi, problem çözme yeteneği gelişmiş, bilim ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyen, bunun da ötesinde bilim ve teknoloji üretebilen, milli ve manevi değerlere saygılı, demokratik değerlere bağlı bireylerin yetişmesi için en önemli basaktır. Öncelikle bir öğretmen olarak aydınlığın simgesi, toplumun yol göstericisi öğretmenlerimizin Öğretmeler Günü’nü bir kez daha kutluyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ