'Hayat Boyu örnek aldığımız tek insan öğretmenlerimizdir'

Önceki gün Kapaklı'da öğretmenler için kahvaltı programı düzenleyen Trakya Okul Kıyafeti Üreticileri ve Satıcıları Derneği bugün de Çerkezköy'deki öğretmenleri ağırladı.

GÜNDEM 23.11.2018 16:27:00 0

Saat 08.30’da Tokoçin Resteurant'ta  düzenlenen Öğretmenler Günü kahvaltısına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Hayri, Yılmaz Oğur, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköylü hayırseverler Serkan Karagöz ve Ahmet Çetin, şehit aileleri, öğretmen ve okul müdürleri katıldı.

 

“OKUL ÇOCUKLARIMIZIN BİR NEVİ EVİDİR”

 

Türkiye Okul Kıyafeti Üretici ve Satıcıları Federasyonu’na bağlı Trakya Okul Kıyafeti Üreticileri ve Satıcıları Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda Dernek Başkanı Yaşar Yılmaz ve Dernek Genel Başkan Yardımcıları Selim Arıkök, Atilla Dinç ve yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşıladı. Programda konuşan Yaşar Yılmaz, “Okul çocuklarımız için bir nevi evdir ve öğretmen de çocuklarımızın ikinci anne ve babasıdır. Öğretmen sevgisi, insanın öğretmenine olan saygısı, ailesine olan sevgidir. Çocuklarımızın hayat boyu örnek aldığı tek insan da öğretmenleridir. Bu nedenle hepimiz için öğretmen sevgisi başkadır. Bizleri hayata bağlayan ve toplumda iyi birey olmamızı sağlayan öğretmenlerimizin sorumluluklarının ne kadar büyük olduğunu biliyor ve aydınlık geleceğimizde bizlere ve ülkemiz için büyük pay sahibi olan siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

“EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN”

 

Kahvaltıda konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de “Öğretmenler olarak en kötü günümüz bu şekilde olmasını dileğimle öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Kahvaltıda Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da konuşma yaptı. 2 yıldır Çerkezköy’de görev yaptığını söyleyen Abban “Bu zaman içinde okullarımızın fiziki şartlarının düzeltilmesi ve öğrencilerimizin daha başarılı olması için çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Sizlerle  olmaktan mutluluk duymaktayım. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyor, sağlık, mutluluklar ve başarılar diliyorum” dedi. Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İrfan Danışmaz’a da yeni görevinde başarılar diledi. Programa sonradan katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Öğretmenlerimiz bizim için değerli ve önemli varlıklarımızdır. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU