Öğretmenler gününü kutladılar

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu'nda geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı bu yıl da düzenlendi. Okul Aile Birliği Üyeleri tarafından organize edilen kutlama programına Çerke

GÜNDEM 23.11.2018 16:25:00 0
Öğretmenler gününü kutladılar

Nurullah Narin Ortaokulu Öğretmenler Odası'nda düzenlenen kutlama programına, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Nurullah Narin Ortaokul Müdürü Musa Dinç, Okul Aile Birliği Başkanı Azize Arslantürk, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Gözde Tezgel ile birlikte müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.

 

ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

 

Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, "24 Kasım Öğretmenler Günü programı kapsamında okul aile birliği üyelerimiz tarafından hazırlamış olduğumuz bir program. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz" dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Azize Arslantürk ise, "Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz programı bu yıl da düzenledik. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun" dedi. Düzenlenen kutlama programında Çerkezköy Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gönderilen çiçekler öğretmenlere hediye edildi.   

 

Haber / Özge MERİÇ