Değerlendirme süreci tamamlandı

Namık Kemal Üniversitesi, dış değerlendirme sürecini tamamladı. Bu kapsamda; Prof. Dr. Mehmet Durman, Prof. Dr. Ali Şen, Prof. Dr. Akile Büke, Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin, Doç. Dr. Oytun Okan Şenel, Mahmut Dal ve Ali Hasan

GÜNDEM 23.11.2018 16:15:00 0
Değerlendirme süreci tamamlandı

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerinin kalitesinin, YÖK Kalite Kurulu tarafından yetkilendirilen dış değerlendiriciler ile değerlendirilmesi sürecini tamamladı.

 

ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

Bu kapsamda; Prof. Dr. Mehmet Durman, Prof. Dr. Ali Şen, Prof. Dr. Akile Büke, Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin, Doç. Dr. Oytun Okan Şenel, Mahmut Dal ve Ali Hasan Gürbüz’den oluşan 7 kişilik YÖK Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı, 4 gün süren değerlendirmeler boyunca; Kalite Komisyon Üyesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal eşliğinde, Tıp Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti. Değerlendirme Takımı bu ziyaretlerin yanı sıra; NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i ziyaret ederken, üniversitenin kalite komisyonu üyeleri, senato ve yönetim kurulu üyeleri, dış paydaşları, enstitü müdürleri, öğrenciler, akademik ve idari personel, üniversitede bulunan idari birimler ve araştırma merkezleri ile de görüştü.

 

Haber / Menşure KARDEŞ