Çorlu TSO´dan Aziz Yıldırım'a Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Muş Valiliği görevinden Tekirdağ  Valiliği görevine atanmış ola

GÜNDEM 22.11.2018 16:33:00 0
Çorlu TSO´dan Aziz Yıldırım

Düzenlenen ziyarette Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz de yer aldı.

 

ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Odamız, sanayisi ve stratejik önemi ile Trakya’nın en büyük Odası konumundadır. Ticaret ve Sanayi Odaları bölgenin kalkınmasında her zaman lokomotif görevi görmüştür. Bölgemiz ve Ülkemiz için hayırlı olacak her çalışmada üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Bu hususta gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse tüm STK’lar ile ortak hareket ederek çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.

 

SANAYİ HACMİ OLARAK BÜYÜK BİR EKONOMİK GÜÇ

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Çorlu, Trakya ve Türkiye için son derece önemli bir yer. Sanayi hacmi olarak büyük bir ekonomik güçtür. Tekirdağ’da görev yapacak olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Odanız olarak yapmış olduğunuz faaliyet ve hizmetleri yakından takip ediyorum. Görev sürem boyunca hep birlikte ekip ruhu içerisinde bölgemize güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Seda AKYOL