Dekanlık mührünü teslime etti

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde, Prof. Dr. Sevinç Maden'in Dekanlık görevine atanması nedeniyle devir teslim töreni düzenlendi. Prof. Dr. Rıdvan Canım'ın Dekanlık görevini Prof. Dr. S

GÜNDEM 19.11.2018 15:13:00 0
Dekanlık mührünü teslime etti

Devir teslim törenine Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Eğitim Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yılmaz Çakıcı ve Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Tuğlu ile görevi devralan yeni Dekan Prof. Dr. Sevinç Maden katıldı.

 

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Prof. Dr. Rıdvan Canım'a dekanlık görevi süresince yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, "Bugüne kadar üniversitemizin gelişimine önemli katkılar sağlayan Prof. Dr. Rıdvan Canım Hocamıza, dekanlık görevi süresince yapmış olduğu önemli hizmetlerden dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Prof. Dr. Rıdvan Canım ile aynı dönemde, oldukça zor zamanlarda göreve başladık ve birlikte belirgin bir uyum ve dayanışma içinde çalıştık. Bu süreçte Prof. Dr. Rıdvan Canım, başarılı bir yönetim anlayışı ve politikası izlemiş, Dekanlık görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Bir bilim insanına yakışacak şekilde sadece doğrunun peşinden giden, çalışıp emek vererek başta fakültemiz ve öğrencilerimiz için olmak üzere güzel işlere imza atan Prof. Dr. Rıdvan Canım’ı, çalışmalarından dolayı kutluyorum. Akademik yaşamın doğal süreçlerinden biri olarak, bir devir teslim törenini daha gerçekleştiriyoruz. Makam ve mevkiler geçici, önemli olan kuruma hizmet ve dostluklar. Bundan sonra da öğretim elemanlarımız, idari çalışanlarımız ve öğrencilerimizle birlikte fakültemizi daha da yüceltmek için çalışacağız. Prof. Dr. Rıdvan Canım Hocamızdan da her anlamda katkı almaya devam edeceğiz. Kendisinin değerli birikiminden, bugüne kadar olduğu gibi farklı konu ve görevlerde yararlanmaya devam edeceğiz. Diğer taraftan yönetim açısından önemli tecrübelere sahip olduğunu düşündüğümüz Prof. Dr. Sevinç Maden’e de yeni görevinde başarılar dilerim. Kendisini her konuda desteklemeye hazırız" dedi.

 


GÖREVİ DEVRALDI

 


Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Sevinç Maden, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Prof. Dr. Rıdvan Canım’a teşekkür ederek, "Eğitim Fakültesi’nin başarısı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Prof. Dr. Rıdvan Canım ile dengeli ve kuşatıcı bir yönetim anlayışı içerisinde çalıştık. Bu güzel çalışma ortamının devamını sağlamak istiyoruz. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum, dayanışma içerisinde gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz" dedi. Törende konuşmaların ardından, Prof. Dr. Rıdvan Canım, dekanlık mührünü Prof. Dr. Sevinç Maden’e teslim etti.

 

 

Haber / Özge MERİÇ