Son gün 30 Kasım

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ödenmesi gereken 2018 yılı Emlak, işyerlerine ait Çevre Temizlik ve Katı Atık Vergilerinin 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım 2018 Cuma günü

GÜNDEM 16.11.2018 17:06:00 0
Son gün 30 Kasım

Ödeme tarihi ile ilgili yapılan açıklamada mükelleflerin ödemelerini 30 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitene kadar yapması gerektiği, bu tarihten sonra ödenecek Emlak, işyerlerine ait Çevre Temizlik ve Katı Atık Vergilerine gecikme faizi uygulanacağına dikkat çekildi.

 

VATANDAŞLARA DUYURU

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ödemeleri belediye veznelerinden yapmak isteyen vatandaşlar için Süleymanpaşa Belediyesi Peştamalcı Caddesi Ek Hizmet Binası, Sahil Ek Hizmet Binası, Kolordu Caddesi Ek Hizmet Binası, Hürriyet Mahallesi Tapu Müdürlüğü Emlak Veznesi, Karadeniz Mahallesi Mezbaha Yanı Fen İşleri Müdürlüğü ve Ertuğrul Mahallesi Çiçek Sokak Bedesten Önü veznelerinin hizmet verdiği kaydedildi. Yapılan açıklamada  veznelerden nakit ya da kredi kartı ile ödeme seçeneğinin yanı sıra https://ebelediye.suleymanpasa.bel.tr internet sitesinin online işlemler kısmından sicil numarası ile de ödeme yapılabileceği ifade edildi.

 

Haber / Seda AKYOL