O çirkefliğe Ülkü Ocakları'ndan sert tepki geldi

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, "Son aylarda bölgemizde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik art arda gelen saldırılar Türk Milleti'nin ve Türk Milleti'nin temi

GÜNDEM 15.11.2018 15:55:00 0
O çirkefliğe Ülkü Ocakları

Çorlu'daki saldırıya ilişkin yazılı açıklama yapan Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, "Komşu ilçemiz Çorlu'da, hain bir gerici zihniyetin teşekkülü olan bir yaratık; Tam Bağımsız Türk Yurdu'nun Kurucusu ve Kurtarıcısı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına, kahpece saldırma girişiminde bulunmuştur. Bilinmelidir ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk, umutsuzluğa kapılmış Türk Milletinin umut ışığı, esaret altındaki İslam aleminin cesaret timsali, çekiç güç altında ezilen mazlum milletlerin mücadele gücü olmuştur. Gazi Mustafa Kemal, Türk Milleti'nin ta kendisidir. 5 bin yıllık Türk Devlet geleneğinin sürdürülmesinin, Anadolu'daki yol başçısıdır" dedi.

 

"EN AĞIR TEPKİYLE KARŞILAŞACAKLARDIR"

 

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına karşı haddini aşmaya meyil eden olursa, Milli Vicdanın kestiği cezanın, adli makamların keseceği cezanın bin kat daha ağırı olacağını söyleyen Değirmenci, "İlçemizde bu sapkın düşünceleri taşıyan, gerici zihniyetliler varsa hemen bu hain fikirlerinden vazgeçsinler. Yoksa, Türk Milletinin Milli Merkezi olan Ülkü Ocakları’nın en ağır tepkisiyle karşılaşacak ve bu tepki altında ezileceklerdir. Unutulmasın ki Ülkücüler var oldukça, bu topraklarda Mustafa Kemal'ler yenilmeyecektir" dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ