Mandalı, Bezgin'e kötü çaktı

İktidar Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın karşılıklı çektikleri video klipleriyle atışmaları devam ediyor. Kapaklı Belediye Baş

GÜNDEM 14.11.2018 11:26:00 0
Mandalı, Bezgin

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kendisini ağaç katliamı yapmakla suçlayan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’i sosyal medyada ti’ye aldı. Hazırlanan videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Mandalı, Salih Bezgin’e “Çıkar şu at gözlüklerini Salih” diye seslendi.

 

BİNLERCE KİŞİYE ULAŞTI

 

Videoda ‘mitomani’nin tanımını yapan ve AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’i mitomani olarak nitelendiren Mandalı, Bezgin’in olayı ağaç katliamı gibi gösterdiğini, üstelik bunu yaparken de Bursa’dan farkı görüntüler kullanarak, bu ağaçlar sanki Kapaklı’da kesilmiş gibi lanse ettiğini söyledi. Salih Bezgin’i ti’ye alan Mandalı, termik santral yapılması planlanan Pınarça’daki ormanlık alanın görüntülerine yer verdiği videoda Salih Bezgin’in sesini kullanarak termik santral yapılması gündemde olan alandaki ağaçları korumaya davet etti. Sosyal medyada kısa sürede 6 binden fazla kişi tarafından izlenen video, pek çok kişi tarafından da paylaşıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU