Yılmaz: Kapaklı'nın ak kadrolara ihtiyacı var

24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı için Büyükşehir ve Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa eden Akın Yılmaz, Kapaklı Belediye Başkan Aday A

GÜNDEM 12.11.2018 12:50:00 0
Yılmaz: Kapaklı

Başvuru evraklarının pazar günü saat 18:00’da İlçe Başkanı Salih bezgin’e teslim eden Akın Yılmaz, parti kurulduğu günden bugüne kadar partinin her kademesinde görev aldığını, gece gündüz demeden var gücüyle parti ve teşkilatın başarısı için emek sarf ettiğini belirterek “Teşkilatımızın verdiği her görevi yüzümün akıyla, alnım açık, başım dik bir şekilde yerine getirdim. AK Parti gibi ilkeli, seviyeli, dürüst siyaseti kendisine rehber edinmiş bir siyasi partide görev almaktan bugüne kadar şeref duydum, bundan sonra da duymaya devam edeceğim. Yıllar önce ailemle birlikte yerleştiğim Kapaklı’da yöreme ve yöre insanına 7’den 70’e herkese hizmet etmeyi kendime görev adl ettim” dedi.

 

“AK PARTİLİ BELEDİYEYE KAVUŞTURMAK ZORUNDAYIZ”

 

Kapaklı’nın ve Kapaklı’da yaşayan her bireyin ak kadrolara ihtiyacının olduğunu söyleyen Yılmaz “Ak kadrolarla yönetilen belediyelerde, büyükşehirlerde sosyal belediyecilik anlayışını ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesiyle yapılan hizmetten, ak kadrolara sahip belediyelerde dürüst, şeffaf, adil bir yönetim anlayışı ve verimli çalışmanın iş bitiriciliğin, sorunların nasıl çözümlendiğini hepimiz biliyoruz. Bunun için Kapaklımızı AK Partili bir belediyeye kavuşturmak zorundayız” dedi.

 

HİZMET SİYASETİ DEVRİ BAŞLAYACAK

 

2009 yılında AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı, 2014 seçimlerinde de aday adayı olan Akın Yılmaz, “Yıllardır Kapaklı’da yaşayan biri olarak Kapaklı sokaklarını bilen bir kardeşiniz olarak hepimiz görüyoruz ki, belediyede 15 yıldır iktidar olan ama muktedir ve Muaffak olamayan bir zihniyete sahibiz. Hizmetten bihaber, sosyal belediyecilikten yoksun, kısacası varlığıyla yokluğu fark edilemeyen bir yönetime sahibiz. Belediye yönetimindeki karamsarlık, umutsuzluk, mutsuzluk, huzursuzluk, yolsuzluk, Kapaklı’nın her yerine sirayet etmiştir. İnsanımız mutsuz ve yapılacak hizmetlerden de umutsuzdur. Kapaklı’da yaşayan hemşehrilerimiz bunları hak etmiyor. Artık Kapaklı’nın hak ettiği yere, yönetimlere kavuşması, Kapaklı’da istismar, menfaat, rant, adamcılık ve yolsuzluk siyasetinin bitip, artık Kapaklı’da insan odaklı hizmet siyaseti devrinin başlamasını hep birlikte sağlayacağız” dedi.

 

“KAPAKLI’YI MARKA ŞEHİR HALİNE GETİRELİM”

 

Kapaklılıların artık ak belediyecilikten mahrum kalmaması gerektiğini söyleyen Akın Yılmaz “Bugünden tezi yok kaybedecek bir günümüz bile yok. Vizyonu ve misyonu 2023, 2053 ve 2071 olan, geşilen, büyüyen ve modernleşen bir Türkiye’nin gerisinde artık Kapaklımız kalmamalıdır. Bunun için gelin 31 Mart günü Kapaklı’yı ak ellere hep birlikte teslim edelim. Gelin yeniden hep birlikte inşa edelim. Gelin Kapaklı’yı hep birlikte yaşanabilir, çağdaş, modern bir marka şehir haline getirelim” dedi. Yılmaz “Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak, ilçe sakinlerimiz için yaşanabilir bir kent oluşturmak, belediyecilik hizmetlerini mümkün olan en üst seviyeye çıkartmak, gelecek nesillere modern bir kent bırakmak benim ve aynı zamanda aday adayı arkadaşlarımızın, teşkilat mensuplarımızın ve tüm Kapaklılıların hayali ve hedefi olmalıdır” dedi.

 

“AK PARTİLİ KADROLARI İŞBAŞINA GETİRECEĞİZ”

 

Kapaklı’da yaşayan tüm insanların altyapı sorunlarının olmadığı, imar ve ulaşım sorununun yaşanmadığı cadde ve sokakların düzenli ve temiz olduğu, ekonomisinin hızla büyüdüğü, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin pozitif yönde geliştiği, modern teknolojilerin kullanıldığı, halkın değerlerinin yaşatıldığı bir Kapaklı’da yaşamayı hak ettiğini, bunun için belediye başkan aday adayı olduğunu söyleyen Yılmaz “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kapaklı Belediyesi’ne hep birlikte AK Parti bayrağını dikeceğiz ve AK Partili kadroları hep birlikte işbaşına getireceğiz” diye konuştu.

 

“BOYNUMUZUN BORCU OLACAK”

 

AK Parti iktidarının, genel başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlere verdiği önemin bilincinde olduklarını dile getiren Yılmaz “Birlik ve beraberliğimizden taviz vermemeliyiz. Birlikte, beraberliğimizi bozmak isteyen, aramıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz.  Teşkilatımız taktir eder, genel merkezimiz de uygun görüp yüce Mevlam nasip eder de adaylığım açıklandığı günden itibaren sizlerle birlikte el ele, omuz omuza gönül gönüle vererek, genciyle yaşlısıyla, gece gündüz, yağmur çamur demeden Kapaklı’da girilmedik ev, gezilmedik sokak, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmadan 31 Mart sabahı KapaklI Belediyesi’ni ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni ak kadrolara kavuşturmak benim ve teşkilat mensuplarımızın boynunun borcu olacaktır” dedi.

 

“BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİM”

 

“Tekirdağ’ı büyükşehir, Kapaklı’yı da ilçe yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletvekillerine, il başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve Kapaklı’da yaşayan ve hizmet bekleyen vatandaşlara borcumuz var” diyen Yılmaz, Hazreti Yunus ve Hazreti Mevlana’nın anlayış ve hoşgörüsü, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim’in cesareti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bu millete efendiliğe değil, hizmetkarlığa geldik’ anlayışıyla, önce AK Parti’nin adaylığına, sonra da Kapaklı’nın Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyledi. Akın Yılmaz, necip Fazıl’ın dizeleri ile konuşmasını noktaladı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU