İkram çeşmeleri hizmet vermeye devam ediyor

Ergene Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen ikram çeşmeleri hizmet vermeye devam ediyor. İkram çeşmesinden vatandaşların ücretsiz olarak yararlandıklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel

GÜNDEM 9.11.2018 20:13:00 0
İkram çeşmeleri hizmet vermeye devam ediyor

Sabahın erken saatlerinde işlerine gitmekte olan vatandaşlarına ya da okula giden öğrencilerin kahvaltı yapamayıp, sıcak bir çorba ile güne başlamaları için hizmete sunulduğunu dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ikram çeşmeleri ile her gün farklı sıcak çorba ikramlarında bulunulduğunu belirtti.

 

GÖNÜLLERİ ISITIYORUZ

 

Sosyal belediyecilik anlamında insan odaklı hizmet üretmeye devam ettiğini belirten Ergene Belediyesi tarafından hafta içi her gün sabah 06:00 ile 09:00 saatleri arasında, Yeşiltepe Mahallesi’nde Tonguç Camii Önü, Muhtarlık önü ve Sağlık Mahallesi'nde Zabıta noktasında vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuluyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Soğuk kış günleri sabahında vatandaşlara ikram çeşmesinden sıcak çorba ikramı yaparak gönülleri ısıtıyoruz. Vatandaş odaklı hizmet çalışmalarımızı hedefimiz dahilinde hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sabahın erken saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlarımızın bu soğuk kış günlerinde içlerini ısıtacak bir ikramlık sunmanın memnuniyetini yaşıyorum" sözlerine yer verdi. 

 

Haber / Gökhan YILMAZ