200 polisle şafak operasyonu; 16 gözaltı

Tekirdağ'da İl Emniyet Müdürlüğü TEM, KOM, Çevik Kuvvet, Narkotik ekipleri tarafından 26 eve şafak vakti düzenlenen helikopter destekli uyuşturucu operasyonunda 16 kişi yakalanarak gözaltına alındÄ?

GÜNDEM 7.11.2018 13:17:00 0
200 polisle şafak operasyonu; 16 gözaltı

Süleymanpaşa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik 3 aydır çalışma yürüten Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü TEM, KOM, Çevik Kuvvet, Narkotik ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Teknik ve fiziki takip sonucu uyuşturucu sattıkları belirlenen 22 kişiye yönelik Aydoğdu Mahallesi'nde belirlenen 26 adrese şafak vakti düzenlenen operasyonlara narkotik köpekleri de katıldı.

 

DRON VE HELİPKOPTER DESTEKLİ OPERASYON

 

Dron ve polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda önce mahallenin giriş ve çıkışları tutulurken, operasyon süresince mahalleye giriş-çıkışa izin verilmedi. Polis operasyonda daha önce belirlenen evlerin bazılarına balkonlardan girdi. Narkotik köpekleri Kiraz ve Larisa adreslerde uyuşturucu araması yaptı. Operasyonlarda girilen evler didik didik aranırken, aramalar sonucu yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

16 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 

26 adrese düzenlenen operasyonlarda 16 kişi gözaltına alınırken, firari durumdaki 6 kişinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Gözaltındaki zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ