Belediye meclisinden duyarlı davranış

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Meclis üyeleri, Kasım ayı toplantısında maske takarak lösemi hastalığına dikkat çekti.  Toplantıya lösemi hastalığını yenen çocuklar ve aileleri de kat?

GÜNDEM 6.11.2018 17:15:00 0
Belediye meclisinden duyarlı davranış

2-8 Kasım tarihleri arasının Lösemili Çocuklar Haftası olduğunu belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan “Biz de biliyoruz ki; Lösemili çocuklar ile ilgili ülkemizde ciddi bir hassasiyet var. Ama ne yaparsak yapalım bu yeterli gelmiyor. Bu nedenle hem toplumsal farkındalığı arttırmak hem de çocuklarımızın bu çok önemli sorununa tekrar dikkat çekmek için Kasım Meclisi Toplantısı’nda Lösemi hastalığına dikkat çekmek istedik” dedi. Gürkan, vatandaşları da bu konuda daha dikkatli, daha duyarlı, daha özenli ve daha yardımsever olmaya davet etti.

 

“DESTEK İSTİYORUZ”

 

Maskeleri takarak lösemiye dikkat çektiklerini söyleyen Gürkan “Türk toplumunu bu konuya dikkatli ve farkında olmaya davet ediyoruz. Bütün toplumuzdan da Lösemili Çocuklar Vakfı’na destek istiyoruz. Gerçekten de kendilerine bu işe adadılar ve çok ciddi çalışmalar yaptılar” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ