Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından başlatılan 'Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın' projesi kapsamında, Kırklareli Lüleburgaz'da sinemaya hi?

GÜNDEM 4.11.2018 14:49:00 0
Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın

Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın' projesi kapsamında, Cumhuriyet ve Şaban Öğünç İlkokul öğrencileri ilk kez 'Bizim Köyün Şarkısı' filmini izledi. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği’ne (SİSAY) üye Bercadia AVM’deki Cine İstanbul salonlarında ilk kez film izleyen öğrenciler heyecanlarını gizleyemedi.

 

2 BİN 300 ÖĞRENCİ SİNEMA İLE BULUŞTURULACAK

 

Projenin ilk gününde Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ile İlçe Milli Eğitimi Müdürü Nedim Çetin de çocuklarla bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Lüleburgaz’da 22 okuldan yaklaşık 2 bin 300 öğrencinin tespit edilerek projeye dahil edildiğini, etkinlik kapsamında, belirlenen günlerde belirlenen okullardaki çocuklar sinema ile buluşturulacağını belirtti. Proje kapsamına dahil edilen Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’ndan özel eğitim gören öğrenciler de dün ilk kez sinema ile buluştu. Öğretmenleri eşliğinde Bercadia AVM’ye gelen yaklaşık 80 öğrenci burada kendileri için ayrılan salonda 'Bizim Köyün Şarkısı' filmini izledi.

Haber / Gökhan YILMAZ