Kapaklı Meclisi yarın toplanıyor

Kapaklı Belediye Meclisi'nin kasım ayı olağan toplantısı 5 Kasım pazartesi günü saat 14:00'da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapılacak. Belediye meclisi, müdÃ

GÜNDEM 4.11.2018 14:17:00 0
Kapaklı Meclisi yarın toplanıyor

Belediye meclis salonunda yapılacak toplantıda açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan ‘hisse satışı’ konulu yazı görüşülecek. Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan ‘kamyonet alımı’ konulu yazının görüşülmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim  Müdürlüğü tarafından sunulan ‘Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği  Değişikliği’ konulu yazı görüşülerek karara bağlanacak.

 

İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Meclis toplantısının bir sonraki gündem maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan ‘Boş Kadro Değişikliği’ konulu yazı görüşülerek karara bağlanacak. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan ‘hisse satışı’ konulu 2 yazının görüşülmesinin ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan ‘Kapaklı Karaağaç Mahallesi ve Fatih Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama imar Plan Değişikliği’ konulu yazı görüşülecek.

 

BİLİR KİŞİ SEÇİMİ KONUSU GÖRÜŞÜLECEK

 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan ‘Kapaklı Yanıkağıl Mahallesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği’ konulu yazının görüşülmesinin ardından Tekirdağ Valiliği Kadastro Müdürlüğü tarafından sunulan ‘Bilirkişi Seçimi’ konulu yazı da görüşülerek karara bağlanacak.

 

MECLİS, AKTARMA TALEBİNİ GÖRÜŞECEK

 

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sunulan ‘Parka İsim Verilmesi’ konulu yazının görüşülmesinin ardından belediye meclisi, Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan ‘Aktarma’ konulu yazıyı görüşecek. Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan ‘Ambulans Talebi’ konulu yazının görüşülmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan ‘Kredi Kullanılması’ konulu yazı da görüşülecek. İmar Komisyonu’na havale edilen konuların görüşülmesinin ardından toplantı sona erecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU