TESKİ'ye ateş püskürdü

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak'ta dün henüz bilinmeyen bir nedenle sokak üzerinde bulunan kanalizasyon tıkanırken, bazı işyerleri ise su bastı. HappyHoursCafe&Restaurant sahibi ve AK Parti ÇerkezkÃ

GÜNDEM 1.11.2018 19:51:00 0
TESKİ

Kanalizasyonun tıkanmasından dolayı işyerinin bodrum katının sular altında kaldığını kaydeden Yılmaz Erkılınç “TESKİ ekiplerini aramama rağmen saatlerdir bir yetkili gelmedi. Araba arızalı, şoför rahatsız diyerek çeşitli bahaneler uydurdular. Depoda bulunan pek çok makine ve gıda malzememiz sular altında kaldı. TESKİ’ye aylık 5 bin TL su parası ödememize rağmen hizmet alamıyoruz” dedi.

 

“HALKIN SORUNLARI İLE İLGİLENSİNLER”

 

TESKİ Müdürü Şafak Başa’yı istifaya davet eden Erkılınç “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay şovmen gibi sanatçı getireceklerine vatandaşların sorunlarını çözsünler. Belediye ve TESKİ’yi bütün personelimiz telefon yağmuruna tutmasına rağmen bir kişi gelmedi. Onlar ne için varlar, benim zararımı kim ödeyecek? Ayrımcılık olurda bu kadar olmaz. Ben bunu siyasi olarak görüyorum. Kendilerinden birisi mağdur olsa hemen müdahale ederler. Halkın sorunları ile ilgilensinler” diyerek duruma tepki gösterdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU